Helt vilt!

Anette Baklid og Maren løper inn sammen med ankerkvinne Marianne Andersen
Anette Baklid og Maren løper inn sammen med ankerkvinne Marianne Andersen

NM-uka har vært en stor opptur for meg. ”Toppen på kransekaka” var helt klart en uventet bronsemedalje i seniorstafetten. Der løp jeg første etappe, Anette Baklid andre og Marianne Andersen den siste etappe for Konneruds ILs førstelag. Jeg var utrolig sliten med to NM-løp i bena og hadde også et dårlig treningsgrunnlag fra ukene før, derfor tapte jeg en del tid på løpinga.Heldigvis gikk o-teknikken relativt bra. Jeg veksla inn ganske langt bak teten, men Anette og Marianne løp begge sine beste løp under NM-uka og løp laget opp til en tredjeplass.

Ikke overraskende ble det seier til Halden. NTNUI kom på andreplass, to minutter og syv sekunder bak Halden.
Før jeg dro til NM var målet en medalje, ettersom formen ikke var på topp måtte da o-teknikken sitte. Noe den gjorde. Siden terrenget var krevende bommet mange, jeg løp ganske gode tekniske løp og klarte dermed  å ta hele tre medaljer. Noe jeg er utrolig fornøyd med.

Nå er jeg på samling med skolen på Geilo. Har fått vondt i halsen og er sliten etter NM, så det blir noen rolige dager her. På torsdag reiser jeg til landslagsamling i ski-o i Trondheim.

(Foto: Eirik Haverstad)

Comments are closed.