Oppladinga i boks – nå er det NM

NM-uka nærmer seg med stormskritt, men oppladinga har ikke vært optimal. Som mange sikkert vet var jeg syk i to uker før NM-sprint. Så det har bare blitt to uker med trening før NM-uka. Og bare en hardøkt på fire uker. Den var på Liersprinten på Eggevollen sist lørdag. Her syntes jeg kroppen var OK, men ble litt bomming og små surring rundt noen av postene.

Kart med veivalg fra Liersprinten.
Kart med veivalg fra Liersprinten.

På søndag hadde jeg en av mine fineste turer i år. Venninna min Sigrid Moen og jeg løp rolig langtur på tre timer fra Landfalltjern opp på Tverråsen, Skimten og Storsteinsfjell. Været var herlig og kroppen var fin. Skulle tro det var sommer igjen.

Sigrid ved skimtvannet
Sigrid ved Skimtvannet

Fra mandag til tirsdag var det sykkel- og overnattingstur med 2. og 3. klasse i team A (turn, bandy og utholdenhet) på skolen. En tur preget av sår rumpe, stive lår, lek, morro og litt annerledes skole.

På sykkeltur
På sykkeltur

Vi kom opp til Holtålen på onsdag. I dag har vi trent i terreng som ligner på det vi skal løpe i på langdistansen lørdag. På et kart som ikke var veldig bra (skikkelig gammelt), men terrenget var fint. Etter treninga heiet vi på klubbvenninne Marianne Andersen som løp inn til gull på seniorenes langdistanse. I morgen er det langdistanse, på lørdag mellomdistanse og jeg skal trolig også løpe senior-NM stafett på søndag.

Kart fra dagens NM trening i Holtålen
Kart fra dagens NM trening i Holtålen

Sindre har dessverre blitt syk, så NM-uka går i år uten ham på startstreken. Han bidrar i stede til at dere hjemme kan følge NM ved hjelp av GPS enheter som tracker løperne.

Jeg satser på at kroppen vil fungere bra, og har mål om medalje.