Fin form i Blodslitet

Faksimile fra Drammens Tidene 20. oktober
Faksimile fra Drammens Tidene 20. oktober

Årets utgave av Blodslitet ble arrangert 17. oktober, med innlagt Craft-cup-avslutning (norgescup). Før start var jeg spent på hvordan formen var, på de siste øktene i forkant hadde det nemlig gått tungt.

Startskuddet kom som et sjokk på mange, så det var bare å bøye seg ned og få tak i kartet før man løp av gårde. En del hadde ikke en gang rukket å komme framt til kartet sitt før skuddet gikk. Jeg merket fort at kroppen var fin og tokk teten mot førstepost. På starten lå jeg i en liten klynge, men den ble etterhvert mindre og mindre, så siste halvdel av første runde ble jeg løpende alene. Til runding var jeg langt bak på en 28. plass hele seks minutter bak lederen. Selv følte jeg at jeg hadde løpt ganske bra, men med to bom, en liten og en litt større, havnet jeg langt bak.

Ut på andre runden startet jeg med å bomme på første post. Jeg ble løpende alene første halvdel, med noe dra hjelp på sti av teten i D 15-16. Denne runden gikk veldig bra etter førstepost. Kroppen var fremdeles god, så det  var bare å løpe på på stiene. Til andre runding var jeg kommet opp på en 7. plass.

I starten av siste runden tokk jeg igjen klynga foran, og løp med dem et stykke. De var litt for spreke mot slutten, så etter to tredjedeler av siste runden klarte jeg ikke lenger å holde følge. Nå konsentrerte jeg meg om å ikke bli tatt igjen av de bak, så det var bare å løpe på det jeg hadde den siste biten mot mål. Jeg endte på en 6. plass, noe jeg er veldig fornøyd med. Var spesielt morro å løpe når man føler at kroppen fungerer.

Etter løpet ble jeg tatt inn på dopingkontroll, noe som tokk tid. Dette er andre gang jeg har vært på dopingkontroll, så det spørs om jeg ikke er spesielt mistenkt.

Blodslitet var også siste løpet i Craft-Cup. Før løpet lå jeg som nummer fire, men med et bra løp klatret jeg til tredjeplass sammenlagt.

Kart

Blodslitet 2010, runde 1
Blodslitet 2009, runde 1
Blodslitet 2010, runde 2
Blodslitet 2009, runde 2
Blodslitet 2010, runde 3
Blodslitet 2009, runde 3

Comments are closed.