Skiføre i Trondheim

Da har jeg gått mine første kilometer på ski i Trondheim for i år. Det var i dag tidlig fine forhold innover fra Henriksåsen mot Elsethytta. Var ute en drøy time på morgenkvisten og fikk 13 fine kilometer. Det er riktignok ikke mye som kan tyde på annet enn høst på utsida av hybelvinduet mitt, men i høyden i Bymarka ligger snøen, og det kommer den forhåpentligvis til å gjøre noen dager. Se alle detaljene fra skituren hos Garmin Connect.

Årets første skitur (F.v. Aleksander Østhagen, Magnus M. Larsen og meg)
Årets første skitur (F.v. Aleksander Østhagen, Magnus M. Larsen og meg)
Magnus ble som et barn når det ble skiføre
Magnus ble som et barn når det ble skiføre
På utsida av hybelvinduet er det ikke mye som vitner om skiføre
På utsida av hybelvinduet er det ikke mye som vitner om skiføre

Det var fine skiforhold allerede i går, men da gikk vi (jeg, Marianne M. Larsen, Aleksander Østhagen og løypelegger Lars Moholdt) rulleski-o intervaller på Heimdal. Jeg er fortsatt forkjøla, men fikk til tross forkjølelse, sørpe, gjørme, og mye blader på veien en fin økt. Riktignok gikk jeg på et skikkelig mageplask i grusen på slutten av økta, men fikk kun et litt blodig kne. Avbrøt allikevel økta utenom å ta den siste posten da jeg var helt tom for krefter og passe svimmel etter fallet. Litt vondt og hovent kne nå, men ellers helt fin.

Du kan se kart fra økta i kartarkivet mitt (velg «Ski-o trening») og du kan studere alle data fra økta på nett.

Rulleski-o-intervaller på Heimdal, drag 1
Rulleski-o-intervaller på Heimdal, drag 1
Rulleski-o-intervaller på Heimdal, drag 1
Rulleski-o-intervaller på Heimdal, drag 2
Rulleski-o-intervaller på Heimdal, drag 1
Rulleski-o-intervaller på Heimdal, drag 3
Rulleski-o-intervaller på Heimdal, drag 1
Rulleski-o-intervaller på Heimdal, drag 4
Snø rundt Vintervannet
Snø rundt Vintervannet

Comments are closed.