Da er ski-orienterings sesongen i gang!

Endelig er årets første ski-orienterings konkurranse unnagjort. Det samme er en super samling med mange gode ski-orienterings tekniske økter.

Postplukk på Sjusjøen!
Postplukk på Sjusjøen!

Jeg har vært på Sjusjøen på samling med deler av ski-orienterings landslaget, i tillegg til at det var en åpen ungdomsamling. En samling med mange økter med kartstativ, noe de fleste av oss satte pris på. Jeg kom opp på torsdag, men hadde første økt på snø på fredag. Da startet vi med stakeintervaller. Her viste det seg at jeg enda har mye å jobbe med når det gjelder staking. Deretter gikk det slag i slag med ski-orienteringøkter og løp.

Post i solnedgang
Post i solnedgang

Lørdag var det klart for årets første ski-orienterings løp. Før start var jeg spent på hvordan det ville gå. Jeg har trent bra i det siste og håpet å gjennomføre et godt o-teknisk renn. Siden det  ble det få ski-orienterings løp i fjor, var jeg usikker på hvordan jeg lå ann i forhold til de andre junior jentene. Jeg gjennomførte løpet i fin stil, og fikk en fin oppmuntring med en noe uventet første plass. Orienterings-teknisk gikk det veldig bra, mens jeg føler jeg har mer å gå på når det gjelder det å gå på ski. Her har jeg helt klart store forbedringspotensiale.

Ski-orienterings renn på Sjusjøen!
Ski-orienterings renn Sjusjøen

Ved siden av trening og konkurranse ble det tid til TV-titting, kake og muffins-baking og spilling av et utrolig morsomt spill, Alias.

Nå er jeg hjemme og hviler i noen dager, før jeg på torsdag reiser på ny samling.