En annerledes utfordring

Som konfransier måtte jeg finne på noen sprell. Her med kartstativ...
Som konferansier måtte jeg finne på noen sprell. Her med kartstativ...

For et par uker siden fikk jeg en forespørsel om jeg ville være konferansier på Norsk Orienterings O-galla, ettersom NTNUI Orientering skulle være vertskap. Jeg syntes det hørtes veldig spennende ut, ettersom jeg jo er glad i å prate, og takka dermed ja etter en kort runde i tenkeboksen.

Gjennomføringa av O-gallaen gikk strålende, selv om det ikke alltid er like lett å stokke orda riktig foran 200 personer. Spesielt kveldens meny var vanskelig å få uttalt riktig. Hva er sitrussalat eller «byggrynsragu»? Greit det var en mer rutinert mann, Jørn Sundby, som styrte selve prisutdelingene.

Trolig den første konfransier som har stilt opp med kartstativ.
Trolig den første konferansier som har stilt opp med kartstativ.

Jeg må innrømme at jeg ble litt overraska over hvor utlada jeg ble etter den kvelden, det tok på mer enn jeg hadde trodd, og jeg var skikkelig sigen etterpå. Men det er gøy å få mye skryt og mange positive tilbakemeldinger. Det virka som om de fleste hadde en trivelig kveld.

På søndag holdt jeg et 30 minutts innlegg om WOC 2010 Teknologi, sammen med Bård Smestad som en del av et lengre VM-foredrag. Deretter reiste jeg til Bruksvallarna i Sverige hvor det er fantastiske skiforhold og jeg skal være på en ukes samling med Lars Hol Moholdt og Hans Jørgen Kvåle.

Som medlem i Tekonologiteamet til WOC 2010 holdt jeg foredrag.
Som medlem i Tekonologiteamet til WOC 2010 holdt jeg foredrag.