På hyttetur med 14 «gærne» o-jenter

I invitasjonen stod det  «Orienterings-sesongen er ferdig, og vi jentene i Konnerud tenkte vi ville invitere alle dere som vi konkurrerer og sladrer med i løpet av sesongen på en koselig hyttetur!» Det kunne vel ikke bli noe annet enn en super helg med så mange orienterings-jenter samlet under samme tak.

14 gærene o-jenter ;D
14 gærene o-jenter ;D

Vi reiste oppover til Baklids hytte på Skei etter skolen på fredag,  underveis på veien plukket vi opp folk. På Strandtorget møtte vi den andre bilen og gjorde helgens innkjøp. Da de fleste butikkansatte samla seg rundt kassa vi betalte i for å tippe hvor mye det kom på, lurer man på om man kanskje har kjøpt litt vell mye.

Vel fremme var det klart for sen taco, og inspeksjon av hytta.

Vi våknet til strålende vær og sen frokost på lørdag. det tok sin tid før vi kom oss ut på ski-tur. Noen valgte å gå skøyting på Peer-Gynt veien, mens andre gikk klassisk ved Austlid. Selv hadde jeg vondt i halsen, så det ble bare en spasertur sammen med Kristine Fjeldbo til ski-løypa på Austlid. Anette Baklid stod for nybakte boller og kakao til lunsj. Mellom aktivitetene gikk det i kabal, kortspill, film, bok lesing eller rett og slett sladring om alt mellom himmel og jord.

Under middagen, som var hjemmebakt pizza, ble kveldens aktiviteter planlagt. Siden det var Halloween var det noen som hadde et sterkt ønske om noe innenfor det temaet. Anneke Hald Bjørgum hadde med ansiktsmaling, så da var den saken grei. Vi trakk to og to som sammen skulle være noe innenfor samme tema, og det måtte være noe kjent.

Variasjonen mellom resultatene var stor, alt fra Pippi til the Kizz. De beste var helt klart Maren Mohagen Hansen og Anneke, som var sminka og utkledd som the Kizz.

Maren MH og Anekke som the Kizz :)
Maren MH og Anneke som the Kizz 🙂

Utover kvelden ble det klart for quiz, med spørsmål om oss selv. Ingjerd Myhre og Therese Haare hadde lagd spørsmål, og det var parene fra utkledinga som sammen skulle svare. Noen av spørsmålene var: Hvem har klina med flest o-gutter? Hvem har størst BH størrelse? Hvem har vært i flest kontinenter? Hvem har vært i flest forhold etter ungdomsskolen?

Neste quiz runde, bestod av at alle skrev en ting om seg selv, og parene skulle gjette hvem som hadde gjort hva. Her kom det blant annet fram at Ingjerd har vært med i VM i Lego i USA, Eline Drage har spilt fiolin i syv år, mens Synne Baklid utløste en alarm på en stappfull restaurant i Florida.

Kvelden ble sen, men det var allikevel ikke stille rundt frokostbordet dagen derpå. På søndag valgte en del å løpe, mens noen valgte langrenn på Austlid. Ettersom vi hadde kjøpt inn så utrolig mye mat, ble det STOR lunsj med Pizza, vafler, boller og brød før vi reiste hjem igjen.

Comments are closed.