Stipend på håndballkamp!

Juleavslutning med Konnerud junior og senior gruppe i orientering. Kvelden startet med pizza på Dolly Dimples, før det var klart for hemmelig aktivitet. Vi var alle spente på denne hemmelig aktiviteten, og håpet var nok Paintball, men vi regnet med å ende opp på bowling. Spesielt etter å ha blitt sendt i retning av bowlingen i Drammen. Men neida, trenerne overrasket! Det ble håndballkamp, Drammen Håndball Klubb(DHK) mot Elverum.

Før kampen var det en gledelig overraskelse, nemlig at Drammen kommune delte ut to utviklings stipender til lovende utøvere som representerer en klubb i Drammen. Jeg var så heldig å vinne det ene stipendet, så nå er jeg 10 000 kroner rikere, noe som kommer godt med i videre satsning. Det andre stipendet vant Gøran Sørheim som spiller håndball for  DHK, men opprinnelig er fra Lier.

Her mottar Gøran Sørheim og jeg utviklings stipend fra Drammen kommune.  <p> Bildet er hentet fra<a href=

Her mottar Gøran Sørheim og jeg utviklings stipendet fra Drammen kommune.

Bildet er hentet fra dt.no

For de som er interessert i hånball endte kampen med seier til DHK (35-29), etter en underholdene kamp hvor Drammen Håndball Klubb for det meste var i ledelsen.

Comments are closed.