Herlige Bymarka

På planen i dag stod det «hvile/rolig skitur». Med ti kuldegrader, solskinn og nysnø var det ingen grunn til å bli inne og en rolig uke ble avslutta på tilnærma perfekt vis. Et lite lag blå spesial var alt som skulle til for å få topp ski, og en snittpuls på 114 røper at dette ikke var noen stressende tur.

Jeg og min tsjekkiske venn Michal Bialožyt tusla en rolig skitur, stort sett på utsida av løypene i området rundt Bosbergheia og Storheia i Bymarka. Vi fikk også noen fine nedkjøringer, blant annet fra Storheia, i den myke snøen. Jeg og Michal var dog ikke helt enige om hvor vidt disse nedkjøringene var fine. Som han skrev på Facebook:

Turen ble avslutta med treretters middag på studenterhytta, og resten av kvelden tilbrakt med kakao på sofaen hjemme på O-holt. Nå kommer en uke med litt mer trening, før det blir avreise til Romania og EM.

Nedenfor er en del bilder fra en fantastisk dag, forhåpentligvis sier de mer enn tusen ord…

Et innbydende skispor
Kanon forhold i bakkene!