Klare for Romania!

Etter en rekke gode løp i det siste ble det forrige helg klart at både jeg og Maren var på laget Norges orienteringsforbund tok ut til Romania. For min del er det verdenscup og EM, mens det for Maren er junior-VM. Maren ble dessuten tatt ut til å få prøve seg i verdenscupen i Bulgaria uka før.

Allerede på torsdag flyr Maren til Bulgaria, hvor hun skal gå mellomdistanse fredag og mix-stafett på lørdag, før det blir en lang busstur til Romania. Mens jeg kommer med fly direkte til Romania på mandag.

Sist helg var det NM mellomdistanse lørdag og norgescupavslutning med sprint søndag. Arrangementene var på Solli ved Asker, altså nesten på hjemmebane. Vi gjorde begge gode løp, jeg tapte litt på noen veivalg, mens Maren ikke følte kroppen var helt 100%. Dermed endte Maren lørdag på fjerde plass og jeg på femteplass. I min klasse var det svært tett, og jeg hadde bare 32 sekunder opp til bronsen.

Søndag var det som sagt norgescupavslutning, Maren stod over fordi hun følte overskuddet ikke var som det skulle. Jeg gikk nok et greit løp, formen var fin, men tapte mye på et langstrekk hvor jeg gikk feil veivalg.

Kart med veivalg

Vi har begge lagt inn alle våre kart fra Asker i kartarkivet:

Marens NM mellomdistanse - del 1
Marens NM mellomdistanse - del 2
Sindres NM mellomdistanse - del 1
Sindres NM mellomdistanse - del 2
Sindres norgescupavslutning - del 1
Sindres norgescupavslutning - del 2

Hvordan følge oss i Bulgaria og Romania?

Som dere sikkert har skjønt er vi ikke alltid så raske med å skrive hva som har skjedd i det siste her på haverstad.com. For min del skyldes dette først og fremst at jeg skriver veldig mye for ski-o.com, og synes det er viktig å prioritere den sida. Det betyr også at det er der dere får nyhetene om hva som har skjedd raskest. I tillegg er orienteringsforbundet som regel raskt ute med en oppdatering, og de forskjellige arrangørenes egne nettsider tilbyr stort sett alltid live resultater. Fra EM i Romania blir det dessuten mulig å følge med på web-TV.

Program Bulgaria (Maren deltar)

  • Fredag 5. februar: Mellomdistanse
  • Lørdag 6. februar: Mix-stafett

Program Romania (begge deltar)

  • Onsdag 10. februar: Mellomdistanse
  • Torsdag 11. februar: Langdistanse
  • Lørdag 13. februar: Sprint
  • Søndag 14. februar: Stafett

Følg med!