4. plass i Junior VM!

Da er første distanse i Junior VM og senior EM unnagjort i Romania. Før start var jeg usikker på om jeg i det hele tatt skulle starte, siden jeg de siste dagene har hatt utrolig vondt i halsen. Siden kroppen var grei, ellers enn halsen, valgte jeg å starte, noe jeg er utrolig glad for at jeg gjorde.

Det var en løype som egentlig ikke passet meg, hvor halve løypa var transport strekk og langrenn oppover. Dessverre ble det ikke et prikkfritt løp der det var litt mer krevende. Allerede på vei til 1. post klarte jeg å gå feil, selv om jeg var overbevist om at jeg gikk inn andre skuterspor til høyre som var meningen. Den andre feilen jeg gjorde var en helt latterlig feil, jeg mistet rett og slett hode i noen sekunder, noe som førte til en liten bom. Selv med disse bommene holdt løpet til en fin 4. plass.

De norske juniorene hadde en fantastisk laginnsats med seier til Barbro Kvåle foran Marie Asprusten på 2. plass, mens Anna Ulvensøen gikk inn til en 6. plass i sin Junior VM debut. I gutteklassen kom Rasmus Korvald Skaare på 2. plass og Vetle Ruud Bråten på 3. plass.

Det ble en tung verdens cup debut for Sindre. Han endte rundt 30. plass til slutt.