Mix-stafett – en skikkelig opptur

Det har vært en veldig annerledes dag i dag enn i går her i Bulgaria. I går var kroppen tung, og motivasjoenen nesten på bunn, men solen skinte og temperaturen var fin. I dag har det vært tendenser til snøstorm og litt vanskelig å holde seg på beina på åpne områder. Men hva gjør vel det, når kroppen fungerer så utrolig mye bedre enn i går.

Jeg har i dag gått en mix stafett på lag med Øyvind Watterdal hvor vi har gått tre etapper hver av cirka to kilometer. Først ut var jeg, i et startfelt med både gutter og jenter, siden lagoppstillinga var frivillig.

Utrolig morsomt å gå sprintstafett, spesielt når jeg bare hadde noen små bommer på første runden og kroppen var fin. Veldig motiverende å se at jeg holder følge med flere av senior damene.

I morgen skal vi kjøre buss til Romania, noe som vil ta mist ti timer (bussreiser pleier tydeligvis å ta lenger tid en anslått i disse landene). På mandag og tirsdag blir det to rolige dager før junior-VM braker løs.

Comments are closed.