Trening og eksamen

En ny sesong er i gang, den første sommeren hvor forberedelser til vinteren vil ha full fokus, og vanlig orientering kun er et tilskudd i treninga. Det betyr at jeg nå prøver å komme i gang med god grunntrening og bra med mengde. I tillegg til at det er tungt å starte treninga mot vinteren tar også eksamenslesing en del tid og krefter. Innimellom dette blir det litt VM-jobbing og dessuten er jeg stolt over å ha skrudd sammen bilen min som har stått på tre hjul siden mars.

Av o-løp denne våren er verdt å nevne en niendeplass på min etappe på 10-mila, noe jeg må si meg veldig fornøyd med. En nattetappe helt etter boka. Laget mitt ble til slutt nummer 19. Det var kanonbra med tanke på at vi hadde hele fire av våre aller beste løpere utslått av sykdom eller familieselskap.

I går løp jeg forøvrig Freidigstafetten, og gjennomførte nok en god stafett ved å veksle først etter førsteetappe.

Kart Freidigstafetten
Mine veivalg fra Freidigstafetten

Ellers får jeg straks en ny samboer, da Trond Strandberg som har bodd på naborommet her på O-holt (verdens eldste orienteringskjøkken) siden før jeg flytta inn, flytter ut. Han er den siste av de som bodde her når jeg kom inn som forsvinner, inn kommer en av NTNUIs mest framgangsrike o-løpere, Martin Hoset. Velkommen!