Kart fra Junior VM testløp

Endelig har jeg fått tid til å legge ut kartene fra Junior-VM testløpet i Danmark. Løpene gikk i svært krevende terreng, der det gjaldt å holde hodet kaldt og farten oppe. På de fleste strekene var det for min del om å gjøre å finne den letteste inngangen til posten og finne fine traseer på stiene mellom postene.

Må si jeg er imponert av Ida Bobach fra Danmark, som knuste konkurrentene med ekstremt mye begge dager. Hun er virkelig storfavoritt i sommerens Junior VM.

Begge dager gjennomførte jeg gode løp, med kun en-to bommer hver dag. Noe som var bra nok til å bli kvalifisert til Junior VM i sommer. Men neste tur til Danmark er allerede nå til helgen, da er det samling for de som er tatt ut til Junior VM. Fokus her vil være lagbygging og få ordentlig flyt i dansk terreng. Men før den tid har jeg en Tysk eksamen å forberede.

Kart: Junior VM testløp langdistanse
Kart: Junior VM testløp mellomdistanse