O-ringen

Etter fem tøffe konkurranser løp jeg på fredag inn til 3. plass i O-ringen i Örebro. Jeg løp jevnt ganske bra hele uka, men ble et par tre minutters bommer og noen litt mindre bommer. På jaktstarten siste dagen løp jeg også ut som nummer tre, men etter at jeg bommet tre til fire minutter på 4. post tenkte jeg at de bak hadde passert. Resten av løpa klarte jeg å komme rundt nesten uten bom, også tempoet mitt var ganske bra. Siden jeg ikke så noen av konkurrentene ute i løypa var jeg usikker på hvordan jeg lå an når jeg kom til spurten. Tenkte kanskje jeg var rundt nummer fem. Siden jeg ikke så noen rundt meg tenkte jeg det ikke var noen grunn for å løpe noe ekstra på. Når jeg nærmer meg mål hører jeg spikeren rope at det Helena Karlsson fra Sverige løper inn til 2. plass, mens jeg løper inn til 3. plass. Det var utrolig deilig å få vite at jeg fremdeles lå på 3. plass, så det var en hoppende glad Maren som passerte mållinja. Litt surt å være 10 sekunder bak 2. plassen, siden jeg kunne ha klart å løpe litt fortere i spurten, men jeg viste jo ikke at en av konkurrentene var rett foran. Tove Alexsandersson vant overlegent klassen min.

Nå er jeg i Polen og trener i terreng som ligner det som skal være i neste års junior-VM. Kom hit i dag tidlig og har hatt en økt så langt. Er litt kjedelig terreng, men veldig fint. Mye opp og ned

Comments are closed.