Samlingslivet er herlig!

Spise-trene-spise-sove, dette repeteres to ganger i døgnet. Og sånn går nå dagene… Samlingslivet er herlig!

I går ettermiddag ankom jeg Ramsau am Dachstein (Østerrike) med det norske ski-o-laget. Her skal vi ligge på samling fram til 11. oktober. Dagene skal brukes til å gå mye på ski på breen (2600 m.o.h.) og ellers trening i fantastiske omgivelser i lavlandet. I forrige uke var jeg dessuten på samling i Horten, og rakk bare et par dager hjemme i Lier før denne samlinga.

Eneste ulempen med samlingslivet er at det er vanskelig å ha overskudd til å få gjort skolearbeid når man trener opp til fem timer om dagen. Dermed får jeg problemer med å få endende til å møtes innen eksamensperioden i desember. Dette semesteret har  jeg planlagt 75% studieprogresjon, men med tre relativt harde fag.

Nedenfor kan dere se noen bilder jeg har tatt med mobilen i løpet av den første halve samlingsdagen her i Ramsau.

Kaldt og snøføyke, men fint skiføre
Eivind Tonna i siget på breen
Her er jeg fornøyd med høstens første skiøkt
Trangt om plassen i gondolen
Fantastiske treningsomgivelser
Her bor vi. De mest rutinerte har vært her mange år på rad. Fullpensjon og fantastisk service fra Heidi og "Bestemor".

Comments are closed.