Treningsflyt i høyden

Det er deilig når treninga flyter og kroppen tåler det den utsettes for! Slik føles det nå om dagen, og jeg er godt i rute mot vinteren.

Som jeg skrev for noen dager siden har jeg vært på treningssamling i Ramsau. Mye trening på ski i høyden, løping, rulleski og et par fjellturer (med Via Ferrata/Klettersteig) har fylt programmet. Søndag var siste samlingsdag, som også satte prikken over i’en. Tre timers skøyting på breen på formiddagen og fem timers rask fjelltur med adskillige høydemeter på ettermiddagen. Lårene ble gode og møre…

Framover blir det fokus på o-teknikk og staking. Tester og hardøkter har i det siste vist at jeg har mye å hente på sistnevnte. Når det dessuten er to mesterskap i Norden den kommende vinteren (noe som vanligvis betyr mye smalspor/scooterløyper), er det klart at det må gjøres en jobb på den fronten.

Nå blir det tre rolige treningsdager hjemme i Trondheim. Jeg må dessuten få gjort unna en del skolearbeid. Allerede fredag reiser jeg til Hans Jørgen Kvåle i Falun som sammen med Johan Granath har invitert til en privat samling og lovet ski-o-tekniske økter av maksimal kvalitet.

Noen flere mobilbilder fra Ramsau