God jul og godt nytt år!

Nok et begivenhetsrikt år nærmer seg slutten. Oppsummert har jeg kapra et NM-sølv og deltatt i to verdenscuprunder i ski-o, med EM i Romania og verdenscupfinale i Sverige. Maren har sopa inn medaljer i fleng: Et NM-gull og en junior-VM-stafett bronse i ski-o. Gull i NM-natt og -junior-stafett, bronse i NM-mellom og -sprint, og deltatt i junior-VM i vanlig orientering, med tiendeplass som bestenotering. Noe annet jeg kommer til å huske svært godt fra det siste året er min debut som multisportutøver: «Fra seiersflyt til nederlag«.

Vi vil benytte anledningen til å ønske alle våre lesere, venner, lagkamerater, konkurrenter og sponsorer en riktig god jul og et fantastisk godt nytt år!

En ekstra takk til sponsorer, samarbeidspartnere, mamma og pappa som gjør det mulig å bruke så mye ressurser på det vi synes er aller morsomst i verden!

Nå gleder vi oss til 2011!

1. juledag er dag for familietur
Engersetra
Vestergyllen

Comments are closed.