Sesongdebut

I morgen er det klart for sesongdebut. Endelig!

Formen bør være bra, selv om jeg har vært tung i kroppen på mange av roligøktene de siste ukene. Uansett blir det viktigste for meg å finne flyten fra start og å sette o-teknikken. Tre arbeidsoppgaver er notert før morgendagens konkurranse: «Flyt, kartlesing og fokus fremover«.

Flyt

Finne roen og flyten i kartlesinga fra start. La kartlesinga styre tempoet. Få til den indre samtalen med meg selv: «Neste høyre, opp bakken, inn i post, snu i posten». (Ikke stresse med å skulle gå fort på ski.)

Kartlesing

Lese kartet ofte, hele tiden. Være nøye. (Ikke glemme meg bort og bli ufokusert. Ikke gå uten å ha 100% kontroll.)

Fokus fremover

Hele tiden tenkte på neste kryss og neste strekk. (Ikke tenke på konkurrentene og hvordan det har gått til nå.)

Da skulle alt være i boks for å knuse konkurrentene!

Slike arbeidsoppgaver og tankerekker jobber jeg med sammen med min coach Jan Sølvberg i Innotiimi Norge.

Følg konkurransene på venabuopen.no

Comments are closed.