Det nye kokkelandslaget?

Sindre startet året på samling, mens jeg var på min første samling for året i helgen. Det var landslagssamling i orientering på skeikampen. Her var fokus mengde, og å få trent mye sammen med resten av junior laget.

Det har blitt en del trening i det siste, så kroppen har vært relativt kjørt. Noe som gjorde at noen av øktene ble litt amputeret. Men alt i alt var det en veldig bra samling hvor vi fikk gått mye på ski, prøvd oss på batong, innedørsorientering, bakkeintervaller på beina og som kokker. Den ene dagen hadde vi nemlig fire retters middag, med meny og oppskrifter satt sammen av en hobbykokk. Vi ble delt inn i grupper og sto for hver vår rett. Yngve skogstad, Camilla Olaussen og jeg var på gruppa som lagde desserten «Verdens beste». Kan ikke si annet enn at det ble et fantastisk måltid, så det spørs om ikke vi blir det nye kokkelandslaget.

Hovedfokuset mitt for tiden er junior-VM i ski-orientering, som er første uka i februar. Det passet derfor perfekt med en samling på snø. For meg er orientering litt nedprioritert i januar. Siden det ikke er mange uker igjen til junior-VM gjelder det å få flest mulig timer på ski og få spisset formen.

Lagbilde fra junior-VM i ski-orientering 2010