En fot innafor

Foto: Ivar Gilså

I går var det norgescup og uttaksløp til EM og junior-VM på Lygnasæter. Et krevende løypenett kombinert med et litt tunglest kart gjorde sitt til at det ble en vanskelig sprint. Jeg fant aldri helt flyten, lot meg stress og små-bomma. Klarte ikke få skikkelig tak på orienteringa. Det var flere som slet og jeg endte til slutt opp som nummer 8. Litt kjedelig at det bare skilte 15 sekunder opp til fjerdeplassen. Uansett ga løpet positive tilbakemeldinger på formen. Det viser at jeg med et perfekt løp kan være med å kjempe i toppen når det blir krevende. Selv om jeg ikke gjorde det denne gangen.

Kartet mitt med veivalg fra Lygnaløpet
Kartet mitt med veivalg fra Lygnaløpet

Maren følte heller ikke at hun helt fikk til flyten i løpet sitt, men ble tilslutt nummer tre i juniorklassen.

Etter tre av fire testløp tror jeg både jeg og Maren nå har en god fot innafor når lagene til henholdsvis EM og junior-VM skal tas ut.

På ettermiddagen gikk jeg og Maren på lag i sprintstafett. Vi ble nummer tre i miksklassen.

Foto: Ivar Gilså

Comments are closed.