Fiasko 2 – med kart

Det negative i dag var at snøen var borte. Tilbake lå bare sørpe. Skia satt som limt til underlaget. Tåka lå fortsatt tykk som grøt. Regnet øste ned. Fem russere stod øverst på resultatlista. Og jeg orienterte fra femte- til fjerdepost, når jeg egentlig skulle fra tredje til fjerde. Det tapte jeg et knapt minutt på. Slike feil er bare håpløse når orienteringa egentlig er banal.

Det positive skal jeg fylle inn her. Hvis jeg kommer på noe.

Slovakia har så langt ikke vært mitt land. Jeg er sliten både fysisk og psykisk. Aller mest psykisk. Føler meg tung i hodet og tenker uklart. Kunne dessuten behøve å gjøre noe med humøret. Skal sture litt til, så får det være nok. Det kommer nye sjanser. Faktisk allerede i morgen!

Nå skal jeg ikke bruke en hjernecelle resten av dagen. Kun slappe av og snu trenden før morgendagens mellomdistanse. Det blir bra.

Kart sprint Slovakia Ski-o Tour 2011

Comments are closed.