Norgescup mellomdistanse i Vestfold

Etter noen uker hvor kroppen har vært tung, følte jeg meg igjen fin på lørdagens Norges cup i ski-orientering. Løpet ble arrangert på Skoppum skiarena, med rekord mange deltakere. Spesielt i enkelte av jenteklassene var det mange til start.

Kart lørdag ski-o i Skoppum
Kart lørdag ski-o i Skoppum

Det var ikke veldig krevende orientering, men det å ta ut veivalg kunne by på fine utfordringer underveis. Til de første postene fløt orienteringa bra, men så begynte jeg å se løpere både foran og bak meg, noe som gjorde at jeg ble litt stressa. Selv om jeg var stressa gikk det bra noen poster, men da jeg nærmet meg slutten av løpet ble det til at jeg bare tokk et veivalg uten å tenke så mye over det. Flere konkurrenter var jo rett bak, så da var det ikke enkelt å holde tunga rett i munn.  Noe som gjorde at jeg tapte noen sekunder. Og dermed seieren. Audhild Rognstad Bakken vant, mens jeg kom på andreplass og Mathilde Rundhaug på tredjeplass.

I farta!
I farta! Foto: Ivar Gilså

Jeg synes det ofte går ganske tungt å skøyte. De få gangene jeg synes det går lett, er det oftest fordi jeg har vinden i ryggen og det er slak nedoverbakke. Men på lørdag synes jeg faktisk det gikk litt lett, og jeg kan vel ikke ha hatt vinden i ryggen hele løpet?

På søndag var det NM-stafett. Jeg hadde ikke noe stafettlag og stilte derfor opp i direkteløype for å få litt ski-orienterings trening. Eirik Haverstad var også med begge dager, mens Sindre kom hjem fra Slovakia sent lørdag kveld og deltok derfor ikke.

Kart søndag ski-o i Skoppum
Kart søndag ski-o i Skoppum
Også Eirik Haverstad var med å gikk ski-orientering i helgen. Foto: Ivar Gilså

Comments are closed.