Ski-o sesongen over for denne gang

I helgen var det NM i skiorientering, noe som betyr at mine siste skiorienteringsløp denne sesongen er unnagjort. På lørdag var det mellomdistanse hvor senior- og juniorklassen var slått sammen, mens det var langdistanse med egen juniorklasse på søndag.

Mine veivalg fra mellomdistanse lørdag del 1
Mine veivalg fra mellomdistanse lørdag del 1
Mine veivalg fra mellomdistanse lørdag del 2
Mine veivalg fra mellomdistanse lørdag del 2

Begge dager gikk jeg gode løp, men heller ikke denne gangen holdt det helt opp. På lørdag endte jeg på femteplass med to seniorer og to juniorer foran meg på lista. Siden det på søndag var ren juniorklasse klarte jeg å karre meg opp noen plasser og endte denne dagen på bronseplass. Det var tett mellom løperne, så jeg var heldig som hadde marginene på min side. Det var morsomt å gå skiorientering igjen, så det er kjedelig at det er over et halvt år til neste konkurranse.

Mine veivalg fra langdistansen
Mine veivalg fra langdistansen søndag