Det berømte håndkle

(Foto av "missmac" på flickr.)

 

Jeg har i dag måttet kaste inn det berømte håndkle før onsdagens mellomdistanse i VM.

I går prøvde jeg meg med en hardøkt, etter tre og en halv uke med sykdom. Det gikk bedre enn frykta, men jeg føler dessverre ikke at jeg er i rute til å kunne gjøre en god nok jobb til å forsvare å ta opp en plass på onsdagens VM-mellom.

Selv om kroppen begynner å føles ganske bra sliter jeg fortsatt med vondt i hodet, noe som trolig skylles en bihulebetennelse. Jeg har ikke gitt opp håpet om en VM-start neste lørdag på langdistansen, men at det henger i en tynn tråd er ikke til å stikke under en stol. Skal jeg stille til start må jeg føle meg 100%. Både fordi jeg må føle meg trygg på at jeg kan gjøre en god jobb for Norge og også for egen helses skyld. Er jeg ikke frisk vil det uansett neppe gi noen positiv opplevelse å gå.

Comments are closed.