Endelig er «o-prikkene» tilbake

I løpet av de siste tre ukene har jeg vært to uker i Spania. Først var jeg der en tur med juniorlandslaget i orientering, for så å være hjemme en uke, før turen bar nedover igjen. Den siste uka har jeg vært der sammen med Konnerud IL.

Første økt i Spania med Konnerud
Første økt i Spania med Konnerud

Begge gangene for å få inn orienteringsteknikken igjen etter en snøfull vinter i Norge, med få økter i skogen. Når jeg var der med juniorlandslaget var vi ikke så heldige med vært, noe som innebar at vi så mye til de grå reintunge skyene. Været stoppet heldigvis ikke samlingen fra å bli veldig bra. Jeg fikk gjennomført åtte orienterinstekniske økter, og trent mange av øktene i tights og t-skjorte. En del av terrenget hadde mye undervegetasjon, så beina ser igjen ut som om de har vært utsatt for mye selvskading. Heldigvis er det bare o-prikkene som er tilbake.

Torsdag denne uka kom jeg hjem fra samlinga med Konnerud. Denne var på samme sted som den med juniorlandslaget, men været var mye bedre. Det var sol fra skyfri himmel nesten hele uka. Dessverre ble jeg forkjøla etter bare tre økter, så fikk ikke like mye utbytte orienteringsteknisk av denne samlingen som av den forrige. Derfor ble jeg fotograf resten av uka.

Kart fra andre økt med Konnerud
Kart fra andre økt med Konnerud

Bilder sier mer enn tusen ord… Her kommer noen bilder, som viser litt av det vi har drevet med i Spania.