Virus

For en drøy uke siden skrev jeg om den deilige flyten og gode NM-prestasjoner. Saken inneholdt et lite men:

PS. De siste to dagene har jeg vært litt uggen i kroppen og sår i halsen. Ettersom jeg kutta treninga med en gang jeg følte det kribla i halsen satser jeg på at dette går fort over.

Dessverre har det ikke gått så fort over som jeg hadde håpa. Etter en ukes sykdom og jeg på onsdag kveld prøvde en lett 50 minutts skitur ble det verre. Derfor sitter jeg nå her, hjemme på rommet mitt og stirrer ut i en relativt trist Trøndersk student-ghetto. Været er som dere ser på bildet stusslig; regn og vind. Snøen rundt husveggene er i ferd med å forsvinne. Nå holder jeg riktig nok sofaen, så været kan være det samme.

Egentlig skulle jeg nå vært på vei med landslagskolleger til Finland for å gå finsk mesterskap i mellomdistanse og Lumi-Toukola. Sistnevnte er en femmanns klubbstafett. Det får jeg ha til gode for nå er det viktigste å bli skikkelig frisk, med bare to og en halv uke til VM.

En tur til legen i går bekrefta mistanken om virusinfeksjon, så da er det ikke mye annet å gjøre enn å hvile og vente. Tida fylles med skole og dessuten blir det mye ski-VM. Heldigvis har også skiskytter-VM starta. Ikke akkurat denne VM-oppladningen jeg hadde håpa på, men jeg tror fortsatt at jeg skal komme i bra slag innen det.

Comments are closed.