Vårløp i Gøteborg

Årets to første orienteringsløp er unnagjort. I helgen var jeg i Gøteborg sammen med Konnerud IL og løp vårløp der. Det var morsomt å endelig løpe konkurranser igjen. Orienteringsteknikken var overraskende bra, mens kroppen derimot var semre enn ønsket. Det er ingen god følelse når man må kjempe mer enn normalt for vært steg man tar. Men det skyldes nok bare at jeg har trent en del i det siste, så formen er nok på anmarsj.

Kart fra lørdagens løp
Kart fra lørdagens løp
Kart fra søndagens løp
Kart fra søndagens løp

I morgen er min sesongdebut i Norge med Craft-Cup natt i nærheten av Larvik. Som først startende i D19-20 kan jeg ikke si annet enn at jeg er nervøs. Men med enkelstart og vanskelig orientering tror jeg det skal bli utrolig morsomt å løpe. Både Sindre og Eirik stiller til start i H 21.