Jukola

Det skjer mye om dagen. Forrige uke ble jeg tatt ut til junior-VM i orientering, på fredagen hadde jeg min siste eksamen på Drammen videregående skole før jeg reiste til Finland for å delta på Jukola som gikk på lørdag. Jukola er verdens største orienteringsstafett og fant i år sted i Virolahti ikke langt fra grensen til Russland.

Anette Baklid løp første etappe, Therese Haare andre og Marianne Andersen var igjen tilbake på startstreken og løp den korteste etappen på laget, nemlig tredjeetappen. Som på 10mila fikk jeg æren av å avslutte stafetten med siste etappe for Konnerud. Alle de tre jentene før meg leverte gode løp, og sendte meg ut som nummer elleve. Dessverre var ikke farten min like høy, som konkurrentene rundt meg. Noe som førte til at vi raste nedover på resultatlista. Selv om jeg ikke bommet noe falt vi ned til en 29. plass. Noe som ikke er så ille med tanke på at det var opp mot 1000 startende lag i klassen. Men neste år sikter vi høyere!

Mine veivalg på Jukola
Mine veivalg på Jukola

GPS fra siste etappe på Jukola