15. plass på mellomdistansen

Dagens mellomdistansefinale var mer krevende orienteringsteknisk enn de tidligere dagene, noe som gjorde at det ble mer bomming på de fleste, inkludert meg selv. Jeg hadde en god førsterunde, men mistet kontrollen flere steder underveis på andrerunden. På to-tre strekk bommet jeg 20-30 sekunder, og totalt blir jo det en del tid. Alikevel løp jeg inn til en grei 15. plass, som er min nest beste plasering i junior-VM orientering totalt. Så det er jo ikke så verst. Det er heller ikke langt opp til topp ti, noe som viser at jeg har muligheten om jeg bare ikke bommer.

Jeg var veldig sliten når jeg passerte målstreken i dag

Beste norske ble Eksil Kinneberg på sjetteplass, mens Ingjerd Myhre ble beste norske jente, idag som alle de andre dagene, med en tiendeplass.

Marte Narum kjemper seg inn til en 13. plass

Mellomdistansen var det siste individuelle løpet på junior-VM, men i morgen er det stafett så mesterskapet er helt klart ikke over enda. Ingjerd Myhre løper førsteetappe, jeg andre og Audhild Rognstad bakken sisteetappe på mitt lag.