Mitt beste er rett og slett ikke godt nok

Dagens langdistanse var fysisk krevende, men kanskje ikke krevende nok orienteringsteknisk for min del. Jeg løp et løp uten kun mindre tidstap, men havnet helt nede på en 29. plass og var over ti minutter bak vinneren. Det er ikke så morsomt, da jeg selv føler jeg har løpt et bra løp som jeg er fornøyd med. Men det gir jo klare svar, jeg løper ikke fort nok!

Mine veivalg i dag
Mine veivalg
Yngve Skogstad jubler over gullet på blomstersermonien
Yngve Skogstad jubler over gullet på blomstersermonien

Det som derimot var utrolig gledelig på dagens langdistanse var at Yngve Skogstad vant guttenes klasse. Også Martin Vister leverte bra og løp seg inn til en fin 14. plass. I dag som i går var det Ida Bobach som tok hjem seieren til Danmark i jenteklassen, mens Ingjerd Myhre ble beste norske på en 18. plass. I morgen er det hviledag, før det igjen braker løs med konkurranser på onsdagen, da er det mellomdistanse kvalifisering som står på programmet. Og på denne distansen sikter jeg høyere.

Comments are closed.