Greit videre på dagens mellomdistansekvalifisering

I dag har jeg løpt kvalifisering for morgendagens mellomdistansefinale, og jeg kom greit videre. Det var tre jenteheat med 45 jenter i hvert heat, hvorav 20 stykker kom videre til finale fra hvert heat. Jeg gjennomførte et bra løp med kun 20-30 sekunder tidstap, og følte jeg klarte å holde høyere tempo og bedre flyt i orienteringa enn på de to første distansene. Terrenget var også mer krevende i dag, enn på langdistansen. Noe som var til fordel for meg, og gjorde at jeg løp inn til en femte plass i mitt heat.

Mine veivalg i dag
Mine veivalg på mellomdistansekvalifisering

Nå har den norske og svenske troppen sammen ladet opp til morgendagens løp, med felles leker. Så nå må vi(de norske jentene) jo nesten heve oss ett hakk, siden svenskene sikret seg seier i alle de tre jenteheatene i dag.