Grenser flytta på Balkan

Her er jeg vel relativt sliten på vei hjem fra Balkans høyeste topp. Toppen, Moussala, sees forøvrig rett over hodet mitt.

Nei, jeg snakker ikke om landegrenser, men derimot mine egne grenser.

Tre ukers treningssamling i Bulgarias treningsparadis Belmeken er gjennomført og jeg har nå befunnet meg i Trondheim de siste par ukene. Bulgaria bød på 70 timer og 43 minutter trening i løpet av 22 dager. De fleste øktene 1950 meter over havet eller høyere. Det har gått i rulleski og løping med staver i fjellet. Jeg har trent rundt 30 timer i enkeltuker tidligere, men aldri trent såpass mye så mange uker på rad. Jeg har heller aldri løpt så langt på en enkelttur som den dagen vi løp til Moussala. Best av alt, motivasjonen er på topp, overskuddet er fortsatt bra og jeg har holdt meg frisk.

Det siste der kladda jeg nest siste dagen i Bulgaria, det skulle jeg aldri ha gjort. Dagen etter ble jeg nemlig forkjøla. Først nå drøye to uker senere begynner det virkelig å gi slipp. Jeg skulle ha deltatt i Aim Challenge og revansjert det sure resultatet fra i fjor denne helgen, men det blir det ikke noe av. Nå håper jeg å få stabla på beina en brukbar form til NM i orientering som begynner neste torsdag.

Nok prat, her er en del bilder fra samlinga: