Mediale kollateralligament

Min høyre mediale kollateralligament fikk seg en smell i går. Nærmere bestemt en strekk. Om du lurer på hva mediale kollateralligament er for noe kan jeg fortelle at det er sideleddbåndet på innsida av kneet. Synderen var NTNUI Orienterings årlige fotballturnering, ACs Minneturnering (nesten like farlig som bedriftsfotball).

Dagens undersøkelse hos Trondheim Fysikalske Institutt viste at det neppe er noe alvorlig. Jeg skal kjøle ned, spise Ibux (og Paracet) og avlaste noen dager. Nå går det seg forhåpentlig raskt til, for førstkommende onsdag er planen å reise på 14 dagers skisamling i Ramsau.

Forøvrig ble NMs to siste løp en dårlig mellomdistanse hvor jeg stressa, bomma og heller ikke hadde høy nok fart inne. Og en litt bedre sisteetappe på stafetten, hvor jeg bomma lite, men løp ganske kontrollert (det vil si sakte). Her er kartene:

NM mellom finale

 

NM stafett

 

Comments are closed.