Nytt gull!

Nå har mamma og pappa spretta champagnen, da Maren i dag løp inn til sitt andre NM-gull på tre dager. Nok en gang ble det en svært spennende sisterunde hvor Maren var den aller sterkeste. Dagens løp var rett og slett veldig imponerende, nesten uten feil og med høy fart i et krevende terreng.

For min egen del var spesielt orienteringa, men nok også farta, for dårlig i dag.

I morgen er det NM-stafett, Maren løper andreetappe etter Anette Baklid og før Marianne Andersen for Konnerud IL. De har absolutt muligheter til å være med å kjempe om edelt metall når stafetten starter 9:30.

Jeg skal løpe sisteetappe for NTNUIs tredjelag. Totalt har vi ti herrelag. Knut Sveinung Rekaa og Martin Hoset skal løpe etappene før meg. Ettersom de ikke løp i dag forventer jeg store ting fra dem i morgen. Så da er det bare opp til meg å bite tenna sammen på den siste etappen.