Dagens

Bilde fra forrige vinter. Slik vil vi IKKE ha det...

Veldig lenge siden jeg har skrevet noe her. Det betyr ikke at jeg ikke har hatt mye jeg kunne skrevet om, det har bare ikke blitt prioritert i en travel hverdag. Tittelen på dette innlegget burde nok egentlig vært «Gårsdagens», men planen var liksom å skulle skrive det i går og «Dagens» synes jeg klinger mye bedre.

Jeg sliter fortsatt med det høyre kneet mitt. Først var det en strekk, så når jeg begynte å løpe igjen ble det tendenser til langdistansekne. Nå har jeg hatt ti dager med bare staking og styrke mens jeg har spist Voltaren. Sammen med en uforklarlig hoste og manglende overskudd har det gitt en periode med under middels bra trening.

Da er dere oppdatert på det. Så til det innlegget egentlig skulle handle om. Gårsdagens førsteøkt. Rulleski klassisk helt rolig, 51 kilometer, tre og en halv time:

  • Noen kilometer i sørpe, men mest bare våt asfalt.
  • Noe regn, men mest opphold. (Så også sola. Ganske vanlig trøndervær med andre ord.)
  • Mest staking, men også noe pigging og litt diagonal.
  • Noe trist humør, men også godt humør.

Jeg trengte denne økta. Den var balsam for sjela. Noen ganger kan trening gjøre fantastisk godt på alle plan (og andre ganger er det bare vondt). Litt som livet generelt egentlig…

Comments are closed.