Det er i motbakke det går oppover

Sliten, men fornøyd, etter målgang. (Foto: Stein Arne Negård)

Og det som ikke dreper gjør deg sterkere. Ja, det finnes mange utrykk for å si at litt motgang er bra for å bli bedre. Akkurat det beviste jeg til det fulle i dag ved å ta mitt første NM-gull som senior!

Det var helt fantastisk deilig. Jeg forstod i går at det kom til å bli en krevende mellomdistanse i dag, og trolig skiorientering som skulle passe meg perfekt. Det ga trua på at jeg kunne være med å kjempe. Dessverre måtte jeg se meg slått av to av Sveriges beste menn, men det betyr ikke så mye på en dag som dette. De kan vi ta når det blir verdenscup isteden.

Maren var ikke like fornøyd med sitt løp, hun endte som nummer syv i sin klasse, men siden fire av de foran var fra Sverige eller Finland ble det faktisk en bronsemedalje i norsk mesterskap på henne!

I morgen er det NM-stafett, der har ingen av oss lag. Vi satser på å se stafettene og så få oss en treningsøkt i det fine løypenettet arrangørene her har kjørt opp.