Ingen ting varer evig…

Det er fremdeles januar og i Lier ligger snøen tykk, men det betyr ikke at jeg kan vente med å løpe orientering til snøen har smeltet her. Fra torsdag til søndag har jeg og store deler av jentegjengen fra Konnerud IL  vært på samling på Høyåshytta i Halden. Første økt ble unnagjort på Ås fra den nye leiligheten til Anette Baklid. Deretter bar det videre til Halden og nye økter på kart. Som sagt var det barmarksamling som stod på programmet, noe som stemte bra frem til lørdag morgen.  Men da våknet vi til snøstorm. Samtidig som snøen kom i Halden kom en forkjølelse snikende på meg. Etter en økt lørdag forsto jeg at det lureste nå var å hvile, så da var det bare å ta det med ro til vi skulle hjem søndag. Som overskriften sier, er det ingen ting som varer evig. Det er nemlig lenge siden jeg var syk sist, så da måtte det jo nesten komme…

Vi var nesten snødd inne på Høyåshytta søndag morgen

Til helgen arrangerer Lierbygda OL ski-orientering, så nå gjelder det å bli frisk fort…

Håper dette hjelper!

Comments are closed.