Motvind

Maren er ikke den eneste som er forkjøla. Den lange reisa til USA tok knekken på meg. Så nå har jeg reist ned igjen fra høyden hvor jeg bare tilbrakte en natt, før jeg forstod at jeg ikke hadde noe der å gjøre. Det ble mye bussing og reising i løpet av tre dager. Først til USA, så bil opp i fjellet og deretter buss ned igjen. Håpet er at jeg skal bli raskt frisk her i lavlandet og være klar for verdenscupåpning på mandag. Dog uten den planlagte aklimatiseringa. Første natta i lavlandet tilbrakte jeg i Sacramento, mens jeg nå er så heldig å få bo hos Toril Nes, som studerer i Davis dette året.

Kirkwood, her skulle jeg egentlig vært på aklimatisering nå. Det blei bare en natt der før jeg reiste ned igjen.
Amerikanere og vinterføre er ikke noen god kombo. Det går sakte. Også er det påbudt med kjettinger for alle uten firehjulstrekk. Vinterdekk er det ingen som har. Enormt tett med brøytebilder sørger for at det aldri blir mer enn 5mm snø i veien.
Bussjåføren tar av kjettingene på vei ned.
I denne bula spiste jeg middag når jeg kom ned til Sacramento. Det var under milddels.
Dette var frokosten på hotellet i Sacramento. Ikke noe særlig...
Disse er det mange nok av.

Comments are closed.