Tett på dagens sprint

Anna Ulvensøen endte på pallen på dagens sprint, noe som var utrolig morsomt for hele det norske laget. Lenge trodde vi det skulle bli gull, men arrangørene hadde litt problemer med resultatene, så etter mye frem og tilbake står hun nå som nummer to, etter Tove Alexandersson fra Sverige.

Selv er jeg fornøyd med dagens løp. Også jeg ble flyttet litt opp og ned på listene, men tror jeg endte på en delt 5. plass, fire små sekunder bak pallen. Noe som er beste notering for meg på sprint under junior-VM. Farten er ikke like høy for meg som for de beste, og med et dårlig veivalg gikk sekundene litt for fort.

Sindre er veldig godt fornøyd med løpet sitt i dag også, men han synes som meg at det er alt for lett orientering. Kun ni sekunder var han bak 11. plass, så han ser at en tiende plass er absolutt realistisk videre i mesterskapet.

I morgen er det nye muligheter, da mellomdistanse og jeg går igjen for medalje.

Comments are closed.