Ny god dag, men målet er enda ikke nådd

Jeg er godt fornøyd med dagens løp. Siden det ikke er så vanskelig her i Ukraina ble det ingen bom underveis på dagens løp, men om alle veivalgene jeg tok i dag er de beste er jeg usikker på. Jeg var for første gang nede i ravinene i dag, og på et strekk valgte jeg å ta av meg skiene og løpe rett opp en bakke, noe som ikke er noe problem siden det er lite snø her. Første stedet jeg gjorde det var det nok lønnsomt, mens andre gang jeg prøvde på det samme ville det nok vært bedre å fulgt skutersporet rundt. Snøen festet seg i skoen da jeg løp oppover bakkene, så da skiene igjen skulle på måtte stavene av og snøen pirkes ut.

Jeg følte nesten det gikk utrolig tung, men når jeg kom i mål hadde alle andre hatt den samme følelsen. Så det var nok den dårlige gliden i snøen som hadde skyld i det, og kroppen begynnte nok også å merke at det var tredje konkurranse på rad.

Arrangørene sliter fremdeles med resultatene, så hvilken plass det ble er jeg usikker på, men tror nok det ble et sted mellom fjerde og sjette plass.

I morgen er det hviledag, noe som skal bli utrolig deilig. Da blir det forhåpentligvis pannekaker til frokost, en rolig joggetur og en tur til gågata i byen vi bor, og kanskje premieutdeling for dagens løp.