Sprintstafett i senior-EM

I dag har jeg endelig hatt en ordentlig hardøkt igjen, det er to uker siden sist. I morgen er første distanse på junior-VM, årets store ski-o høydepunkt for min del. Forberedelsene har ikke vært ideelle, med litt sykdom sist uke, men nå føler jeg at jeg begynner å bli klar.

I dag var det miks-sprintstafett på senior-EM. Jeg gikk på lag med Lars Moholdt, og vi gikk tre etapper hver. Selv er jeg fornøyd med den første og tredje etappen min, mens jeg klarte å gjøre flere mindre feil på andre runden. Lars gikk fort i sporet og ga meg gode utgangspunkt på hver runde, men med feil på andre runden og for liten fart ble det for tøft å være med helt i teten. Totalt ble vi nummer ti, men i EM ble det en fin femteplass, siden kun det beste laget til hver nasjon teller.

Sindre gikk på lag med Anna Ulvensøen som kom like bak meg i mål. Sindre var veldig godt fornøyd med løpene sine, og gleder seg til resten av mesterskapet. På treningene i forkant har det gått litt tungt, så det var spesielt deilig for han å kjenne at kroppen fungerte bedre igjen og at han hang på de beste.

I morgen er det individuell sprint.

Tusler over mål

Comments are closed.