Sesongens psykisk tøffeste?

I dag gikk jeg sesongens siste sprint. Det gikk ganske bra. Ble nummer 14, min tredje beste internasjonale plassering noen sinne. Ja, denne sesongen også for den del. I ettertid viser det seg at jeg har tatt tre dårlige veivalg på rad og tapt noen sekunder på det. Vanskelig å gjøre alt rett, men det viser at jeg fortsatt har mer inne på en perfekt dag.

I morgen er det klart for stafett. Jeg, Ove (Sætra) og Øyvind (Watterdal) har gått svært jevnt i det siste. Det var derfor bestemt at den siste plassen på førstelaget ville gå til den av oss som gikk best i dag. Det ble meg! Dermed skal jeg gå førsteetappe på lag med Lars Hol Moholdt og Hans Jørgen Kvåle i morgen. De ligger som nummer fem og seks i verdenscupen. Det betyr at vi har alle muligheter. Jeg skal gjøre mitt beste for å være i teten etter førsteetappe. Da gjelder det å ikke bli psyka ut av å ha gode løpere på laget.

Jeg har gjort det før og vet jeg kan klare det med et jevnt løp der jeg har full fokus på orienteringa… Følg med fra torsdag klokka ti, live på nett!

 

 

Comments are closed.