Først Ukraina, så Portugal, nå et par dager hjemme før jeg igjen skal på tur

Det er på tide med en liten oppsummering av junior-VM som jeg avsluttet for en drøy uke siden. Jeg endte opp med 6. plass på langdistansen, 5. plass på sprinten, 4. på mellomdistansen og sølv på stafetten. Totalt sett var det bedre enn forventet, men det er selvfølgelig kjedelig å ikke ha klart målet med individuell medalje. Nå har jeg lastet opp kartene, så under er en smakebit på hvordan terreng jeg møtte i Ukraina og junior-VM.

Kart fra junior-VM mellomdistanse
Kart fra junior-VM mellomdistanse

Etter junior-VM var jeg hjemme i nesten to hele dager, før snøen ble byttet ut med barmark i Portugal på samling med Konnerud. Der var jeg frem til i går, en uke fylt med ti o-tekniske økter,  litt sol, litt regn og mye løping. Det går fort til sesongstart i orientering nå, så det er ikke tid for mye hvile. Fokus har vært på ski-orientering i vinter, og løpeøktene har kanskje blitt for få. Så nå må joggeskoene og treningsviljen hentes frem for å komme i orienteringsform til slutten av april, og norgescup åpningen i orientering.

Link til GPS-spor fra en av høyøktene på samlinga i Portugal: http://3drerun.worldofo.com/2d/index.php?idmult%5B%5D=-42474&idmult%5B%5D=-42475&idmult%5B%5D=-42476&idmult%5B%5D=-42477&idmult%5B%5D=-42629

Alle jentene på samlinga
Sprint i Portugal
Synne Baklid Klar for økt i skogen