Uta trins!

Dagens stafett ble akkurat så morsom som på forhånd håpet. Jeg kom bra ut, hadde god glid og en kort gaffling i starten gjorde at jeg og Martin Hammarberg for Sverige ble ensomme i teten. Jeg tok et litt dårligere veivalg en Martin  på et langstrekk og ble liggende bak og jage. Da jeg var nesten i kapp tok jeg et noe dårligere veivalg igjen. Mot slutten var jeg ca. 15 sekunder bak, men så mista jeg ei trinse i det jeg skulle snu i en post. I tillegg til at jeg tapte litt på å gå uten trinse ble jeg så stressa at jeg gikk på en liten bom. Deretter fikk jeg staven til en arrangør og gikk de siste minuttene med den. Til slutt var jeg et drøyt minutt bak Sverige inn, fortsatt som nummer to, men med en del lag rett bak.

Lars hadde dessverre heller ikke en helt maks dag på den neste etappen. Hans Jørgen derimot gikk en veldig bra ankeretappe og vi endte til slutt som nummer tre. Damelaget ble nummer to.

Kort oppsumert min første pall- eller podieplass i et internasjonalt renn som senior. Det var veldig gøy, men med litt mindre utur kunne det kanskje blitt enda bedre?

I morgen er det hviledag før årets verdenscup avsluttes med mellom og ultralang til helga.