Back on track!

Etter en vår som ikke ble helt som planlagt, med mye sykdom, føler jeg igjen at formen begynner å komme. I går kom jeg hjem fra pre-camp i Slovakia med resten av det norske laget som er tatt ut til å representere Norge under junior-VM i juli. I Slovakia hadde vi gode økter, og mange av oss begynner å få kontroll på hva vi kommer til å møte under mesterskapet i juli.

Ellers har jeg jobbet som vikar på Hennummarka Barneskole og IFO den siste tiden. Ett år hjemme hvor jeg har tatt noen realfag i Drammen, Ex.Phil på universitetet i Oslo og jobbet er snart over. Nå ser jeg virkelig frem mot å flytte til Trondheim til høsten og begynne studenttilværelsen der. Men før den tid er det mye annet gøy som skjer, høydepunktene står i kø igjennom sommeren. Først ut er jukola i Finland på lørdag. Dit reiser jeg allerede på onsdag kveld for å få noen økter i relevant terreng før stafetten. Jeg skal løpe 3. etappe på Konnerud sitt første lag, og er virkelig klar for å gjøre så godt jeg kan.