Mellomdistanse

Mitt siste individuelle løp på junior-VM er nå over, og målsettingen om podieplass individuelt er ikke nådd. Men i motsetning til de andre årene så ser jeg at medalje faktisk har vært mulig! I går var det kvalifisering for mellomdistansen, og jeg løp et greit løp med enkelte småfeil. Det skyldtes nok at jeg hadde vansker med å få kartet og terrenget til å passe sammen, noe jeg ikke var alene om. For løpet holdt til andre plass i mitt heat, og plass i dagens finale.

Gull til Eskil Kinneberg på langdistansen

På dagens finale åpnet jeg bra, men var litt for stresset og tok meg ikke ordentlig tid til å lese kartet når jeg ble usikker. Det førte til at jeg ved et par av postene tok meg en ekstra sløyfe. Tiden min holdt til en grei 21. plass.

I morgen er det siste distanse, nemlig stafett. Laget mitt består av Marte Narum, meg og Ingjerd Myhre. Vi er virkelig klare for å kjempe!