Stafett er stafett

Nå er jeg kommet hjem etter en fantastisk uke i Slovakia. Mesterskapet ble avsluttet med stafett på fredag, hvor jeg løp på lag med Marte Narum og Ingjerd Myhre. På første etappe imponerte begge de to norske løperne. Oda Wennemo kom inn først og Marte som nummer tre få sekunder bak.

På starten av min etappe hadde jeg få rundt meg og orienterte bra. På vei til syvendepost var vi plutselig mange løpere samlet, og jeg tok litt for lett på orienteringa. Noe som førte til at jeg mistet helt kontrollen over hvor jeg var og tapte flere minutter på posten. Heldigvis klarte jeg å skjerpe meg etter det og løpe feilfritt derfra og inn.

Ingjerd hadde en super avslutning og henta mange plasser på slutten av løpet. Til slutt løp hun laget inn til en femte plass. Ny bestenotering for meg på junior-VM stafetten. Det ble Gull til Danmark foran Sverige og Sveits. Norges førstelag i herreklassen tok bronse, her var det Russland som vant foran Danmark.

Marte Narum, Ingjerd Myhre og Maren Haverstad

Etter stafetten var det klart for den tradisjonelle fotballkampen mellom Norge, Sverige og Danmark. Norge gikk seirende ut av begge kamper!

Banketten på kvelden ble en verdig avslutting på uka.

Jubel etter fotball suksess