Trondheim

Forelesnin i IT
I starten av august pakket jeg og reiste nordover for å starte min tilværelse som student i bartebyen Trondheim. Der sto et rom på Ullers-o ledig til meg. Ullers-o, oppkalt etter Ullersmo, er et av mange o-kjøkken på studentbyen Moholt. Her deler jeg bad og kjøkken med tre andre, mens jeg har eget soverom.

Jeg følger i Sindres fotspor og har startet på bygg og miljøteknikk som er en sivilingeniør utdanning på NTNU. Så langt trives jeg godt, men merker allerede at det er et krevende studie. Det å kunne sykle hvor enn man vil, og ha mange å trene med er helt fantastisk. Og etter et «friår» er det ikke så ille å være tilbake på skolebenken heller.

Etter en del uker med sykdom etter o-ringen er jeg endelig på vei tilbake og har fått vært med på noen fellestreninger med NTNUI orientering. De har et veldig bra opplegg med mange treninger, så nå gleder jeg meg til en forhåpentligvis bra treningshøst.