En signatur og fire renn

Sesongen er i gang og jeg har fått gått noen konkurranser. I år ble det litt færre konkurranser før jul enn tidligere år, da jeg måtte legge litt ekstra arbeid i studiene og prosjektoppgave. Nå er det bare masteroppgave som gjenstår til våren, så er jeg sivilingeniør. Tro det eller ei!

Fra høsten skal jeg begynne å jobbe hos Asplan Viak. Kontrakten ble undertegna i starten av desember. Asplan Viak er en svært tværrfaglig rådgivende ingeniørbedrift som har kontorer over hele landet. Jeg hadde sommerjobb der sist sommer, og skriver prosjekt- og masteroppgave forbedriften. Dette har de laget en pakke av som kalles Asplan Viak-programmet. Går du siste året på NTNU ved Institutt for bygg, anlegg og transport eller Institutt for byform og planlegging vil jeg anbefale deg å ta en titt på det. Jeg skal fortsatt bli i Trondheim, og begynner i førsteomgang kun i en 60% stilling, da jeg fortsatt har en del jeg vil utrette på idrettsfronten.

Vi var fire som ble tatt opp på Asplan Viak-programmet i 2012. Foto: Asplan Viak

Så hvordan går det egentlig med sesongen?

Nok prat om andre ting. Her er en oppsummering av de konkurransene jeg har gått denne sesongen:

  • Åpningsrenna på Sjusjøen gikk så som så. Jeg hadde ikke følt meg i toppform, men heller ganske sliten på forhånd. Det ble en stor bom der jeg mista helt kontrollen på hvor jeg var begge dager. Dermed ble det heller ikke noen topp resultater. Det positive var at jeg hang bra med fysisk.
  • I romjula var det renn på Lygna. Først en individuell sprint, deretter sprintstafett. Det individuelle løpet gikk for det meste ganske bra, men jeg gjorde noen mindre feil og en større. Det var krevende skiføre, og jeg holdt nok igjen litt for mye. Kartet derfra kan du se nedenfor. Under sprintstafetten gikk jeg på lag med Christian Hohl. Første etappe gikk omtrent som sprinten tidligere på dagen. Andre etappe gikk derimot veldig bra; feilfritt og med høy fart. Til slutt ble vi nummer to.
Kart fra lyngaløpet.
Mine veivalg fra Lygnaløpet.

Nå skulle jeg egentlig vært på Ski-o Tour i Mellom-Europa. Dessverre ble jeg i forrige uke sylte forkjøla rett før avreise. Jeg gjorde det eneste rette valget: å bli hjemme. Kjipt, men sånn er det noen ganger. Nå ser jeg framover. Det blir viktig å prestere i hvert eneste renn de neste ukene, slik at jeg kan gå meg inn på laget til EM og VM. Aller først er det Sport8-cup (norgescup) under O-treff på Skeikampen/Austlid til helga. Da satser jeg på å være fit for fight og slå hardt tilbake…

Comments are closed.